В САЩ работник в ресторант призна пред полицията, че е замърсявал

...
В САЩ работник в ресторант призна пред полицията, че е замърсявал
Коментари Харесай

Клиенти шокирани: работник в ресторант умишлено замърсявал храната с телесни течности

В Съединени американски щати служащ в ресторант призна пред полицията, че е замърсявал храната с „ телесни течности “ на клиенти повече от 20 пъти. 21-годишният Джейс Кристиан Хансън, който работел в стекхаус Херефорд Хаус от по-малко от месец, беше задържан на 25 април.  

Човекът призна, че е извършвалл непристойни дейности с храната, записвал ги на видео и ги разгласил в интернет. Американецът твърди, че е бил подстрекаван от други хора онлайн. Хенсън беше арестуван от полицейското ръководство в Лиууд, откакто получиха сигнал от ФБР в края на предходната седмица, пише Daily Mail.

Той беше задържан и упрекнат в закононарушение, откакто детективите разговаряха с управлението на Херефорд Хаус за своите съмнения.

„ Върху храната бяха сложени телесни течности и вследствие на това молим обществеността да се свърже с нас, с цел да можем да забележим степента на нанесените вреди “, сподели окръжният прокурор на окръг Джонсън Стивън Хоу.
 Ресторант, стекхаус, сервитьор скапе храна, пържола, сниман по какъв начин скапва храната, сервитьорът е задържан, тъжба на клиент Мъжът призна, че е направил непристойни дейности с храната Снимка: Фейсбук
Той също по този начин сподели, че чиновниците не могат да кажат по какъв начин считат, че Хансън е заразил храната. Новината обаче остави дългогодишните клиенти в потрес и терзания към кого са били " ориентирани ".

„ Бях шокиран, беше необикновено, че някой би направил това преднамерено. Това е реакцията на доста хора, откакто полицията сподели, че член на личния състав съзнателно е развалял храната в Hereford House “, сподели клиент.
 Ресторант, стекхаус, сервитьор скапе храна, пържола, сниман по какъв начин скапва храната, сервитьорът е задържан, тъжба на клиент По време на работата на Хансън към 140 души се хранели в ресторанта. Снимка: Фейсбук
По време на работата на Хансън към 140 души се хранели в ресторанта. Сега той е изправен пред до 13 месеца затвор и санкция от 100 000 $. Ръководството на Hereford House увери хората, че след ареста на обвинения са взети нужните ограничения за обезпечаване на качествена храна.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР